1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

logo2013update

Društvene mreže

FacebookTwitterYoutube

Mladen Ivanić posjetio opštinu Teslić

ivanic posjeta teslicu

TESLIĆ, 20. MART - Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Mladen Ivanić, najavio je danas u Tesliću da će u skladu sa mogućnostima pomoći infrastrukturne projekte u ovoj lokalnoj zajednici.

Ivanić je nakon sastanka sa načelnikom opštine Teslić, Milanom Miličevićem i predsjednikom Skupštine opštine Miroljubom Letićem rekao da je upoznat o dva krupna infrastrukturna projekta koja se odnose na izgradnju vodovoda i razvoj poslovnih zona u ovoj lokalnoj zajednici.

"Ja ću ovih dana imati sastanak sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, to je institucija koja podržava upravo ovakve projekte i nadam se da ću biti u prilici da sa njima i porazgovaram na ovu temu"- rekao je Ivanić.

Ivanić je tokom posjete ukazao na uspješnu saradnju sa predstavnicima opštinske vlasti u Tesliću, od kada je dobio mandat srpskog predstavnika u Predsjedništvu BiH.

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević ocijenio je Ivanićevu posjetu kao potvrdu kontinuirane saradnje i podrške.

On je upoznao Ivanića o problemu poslovnih zona i sudskog spora protiv Vlade Republike Srpske koja, kako je rekao, pokušava da oduzme vlasništvo nad poslovnom zonom "Borja".

Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Online podrška(beta)

PRIVREDNI SAVJET

forum

INVEST TESLIC

invest-teslic

Info