1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

logo2013update

Društvene mreže

FacebookTwitterYoutube

Počela sa radom kancelarija za građanska pitanja

opstina

TESLIĆ, 10. MART - Kancelarija za građanska pitanja smještena je u Opštinskoj upravi Teslić, s ciljem bržeg i efikasnijeg rješavanja zahtjeva građana, te uočavanja osnovnih problema sa kojima se naši sugrađani susreću kako bi se isti sistemski rješavali u saradnji sa nadležnim Odjeljenjima Opštinske uprave.

Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, naglasio je da je cilj Kancelarije za građanska pitanja evidentiranje problema građana i njihovom što bržem i uspješnijem rješavanju.

„Ja kao načelnik opštine sam na raspolaganju građanima 24 sata dnevno. U cilju unaprijeđenja javnosti rada, jačanja odgovornosti i uspostavljanja direktne komunikacijе sa građanima i rješavanju njihovih problema zvanični prijem kod načelnika se vršio četvrtkom, odnosno pokazalo se da je to bio samo formalni termin, a da je komunikacija sa načelnikom i Opštinskim službama bila svakodnevno dostupna građanima. Ovaj put Kancelarija za građanska pitanja će biti na raspolaganju građanima, oni koji imaju bilo kakav problem mogu svakodnevno da budu u kontaktu sa pomenutom službom koja predstavlja Kabinet načelnika. Naravno ako postoji problem takve vrste koji ne može da se riješi bez direktne komunikacije sa načelnikom biću obavješten i spreman da saslušam, odgovorim i pokušam riješiti svaki problem. Na ovaj način će Opštinska uprava zvanično, formalno i kvalitetnije biti u službi građana opštine Teslić, što će doprinjeti kvalitetu naših međusobnih odnosa“ – rekao je Miličević.

Šef Odsjeka za odnose s javnošću i građanska pitanja, Vanja Pajkanović, naglasila je da će službenici pomenute kancelarije biti na raspolaganju sugrađanima svakim radnim danom od 7 do 10 časova.

„Građani mogu doći u Opštinsku upravu u kancelariju broj 8, kontaktirati nas telefonskim putem na broj 053/411-546 ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.“ – rekla je Pajkanovićeva.

Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Online podrška(beta)

PRIVREDNI SAVJET

forum

INVEST TESLIC

invest-teslic

Info