1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

logo2013update

Društvene mreže

FacebookTwitterYoutube

Otvorena peta po redu izložba rukotvorina

rukotvorine 2017

TESLIĆ, 07. MART - U organizaciji Turističke organizacije opštine Teslić, a pod pokroviteljstvom načelnika opštine Milana Miličevića, danas je na gradskom trgu u Tesliću otvorena peta po redu izložba rukotvorina prodajnog karaktera „Teslić V" koja je okupila rekordan broj izlagača, njih 39, sa područja opštine Teslić kao i okolnih opština.

Tokom dva dana koliko će biti otvorena izložba rukotvorina, posjetioci će imati priliku da vide, isprobaju ili kupe ručno rađene unikatne proizvode, poput: nakita, torbi, igračaka, odjevnih predmeta, kao i predmete izrađene od drveta i slično.

Prema riječima Danijela Petrovića iz Turističke organizacije opštine Teslić, već petu godinu za redom na gradskom trgu u Tesliću, a povodom Dana žena 8. marta organizuje se izložba rukotvorina prodajnog karaktera.

„Raduje me činjenica da se iz godine u godinu povećava broj izlagača kao i ponuda koja se može vidjeti na štandovima. Tačan broj izlagača je 39 iz Brčkog, Banja Luke, Doboja, Usore i drugih okolnih gradova, kao i lokalni izlagači iz Teslića. Ono na šta ne možemo uticati su vremenske prilike, koje izlagačima ne idu u prilog ali nadamo se da će sutra vrijeme biti mnogo ljepše i da će biti više posjetilaca koji će moći doći i odabrati prigodan poklon za Dan žena“ – rekao je Petrović.

Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Online podrška(beta)

PRIVREDNI SAVJET

forum

INVEST TESLIC

invest-teslic

Info