1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

logo2013update

Društvene mreže

FacebookTwitterYoutube

Otvorena izložba "Karavan Nikole Tesle"

izlozba karavan nikole tesle

TESLIĆ, 16. MART - Načelnik opštine Teslić, Milan Miličević, danas je u srednjoškolskom centru u Tesliću otvorio izložbu „Karavan Nikole Tesle“ u sklopu manifestacije „Nikola Tesla – 160 godina od rođenja naučnika“ koja se unazad godinu dana održava širom Republike Srpske u čast našeg velikog naučnika.

Ova izložba biće postavljena u holu srednjoškolskog centra narednih 15 dana i prezentovana svim učenicima devetih razreda osnovne škole sa područja opštine Teslić, kao i drugim zainteresovanima. Takođe u sklopu ove izložbe učenici elektro smjera su predstavili svoje inovacije koje su već dosta puta nagrađivane na festivalima inovacija.

Načelnik Miličević kaže da će učenici i profesori ove škole i u narednom periodu imati podršku lokalne zajednice.
„Oni zaista imaju jedan kontinuitet uspjeha na različitim međunarodnim i domaćim takmičenjima, već kroz nekoliko generacija i zato mi je zadovoljstovo da otvorim ovu izložbu. Sve ovo je išlo uz podršku lokalne zajednice i tako će se nastaviti i u narednom periodu jer ova škola ima potencijal, što dokazuju i đaci koji iz nje izlaze, a koji postižu veliki rezultate i na fakultetima.“ – rekao je Miličević.

Izložba se održava u organizaciji JU SŠ „Nikola Tesla“ Teslić i „Saveza inovatora Republike Srpske“, a pokrovitelj je Opštinska uprava Teslić.

Podijeli

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Online podrška(beta)

PRIVREDNI SAVJET

forum

INVEST TESLIC

invest-teslic

Info