1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

logo2013update

Društvene mreže

FacebookTwitterYoutube

Izdvajamo

Miličević: Investitorima besplatno zemljište u Tesliću

6. skupstina thumb

TESLIĆ, 30. MART - „Opština Teslić potencijalnim investitorima, pored ostalih pogodnosti, nudi i besplatno zemljište“- ovo je danas nakon zasjedanja lokalne skupštine izjavio načelnik ove opštine Milan Miličević.

Pravilnik koji reguliše uslove ulaska investitora u industrijske zone u Tesliću usvojen je danas u Nacrtu.

Opširnije...

Načelniku Miličeviću u Podgorici uručen BFC sertifikat

priznanje-BFC

Načelnik opštine Milan Miličević je 10. maja, u ime Opštine Teslić, primio prestižni BFC certifikat o povoljnom poslovnom okruženju što je Teslić svrstalo među najbolje investicione destinacije u jugoistočnoj Europi.Priznanje za unapređenje rada lokalne administracije je uručeno na IV regionalnom BFC SEE kongresu u Podgorici, koji je organizovan od strane Ministarstva finansija Crne Gore i Nacionalne Alijanse za lokalni ekonomski razvoj Srbije (NALED) uz podršku GIZ Otvorenog regionalnog fonda za modernizaciju opštinskih usluga.U sklopu zvanične ceremonije, sertifikat je načelniku opštine Teslić Milanu Miličeviću uručila ministrica uprave i lokalne samouprave Republike Srpske Lejla Rešić. 

Opširnije...

Podsticajna sredstva za zapošljavanje 141 radnika

sredstva-za-zaposljavanje-141-radnika

TESLIĆ - Na prijedlog Načelnika opštine, odbornici Skupštine opštine Teslić, na sjednici održanoj 29. septembra, jednoglasno su usvojili Odluku o dodjeli podsticajnih sredstava za zapošljavanje nezaposlenih lica na osnovu koje će radni odnos zasnovati 141 nova radnika u devet privrednih subjekata, za šta će iz budžeta opštine biti izdvojeno 705.000 KM.

Opširnije...

Teslić među prvima u Republici Srpskoj

BFCizdvajamo

Povodom ispunjavanja uslova za sertifikaciju grada sa povolјnim poslovnim okruženjem prema zahtjevima BFC SEE standarda, u petak, 25. decembra, načelniku opštine Teslić Milanu Miličeviću od strane direktora Privredne komore RS, Dragice Ristić, svečano uručena potvrda o ispunjenosti kriterijuma u procesu sertifikacija lokalnih zajednica sa povolјnim poslovnim okruženjem.

Opširnije...

Online podrška(beta)

PRIVREDNI SAVJET

forum

INVEST TESLIC

invest-teslic

Info